Recensies


Relevante en respectvolle recensies zijn welkom. Wij plaatsen geen nep recensies en controleren altijd of de recensist een echte gast- of vraagouder is aan de hand van het e-mailadres. Wij behouden ons het recht om recensies te corrigeren op spelfouten. Negatieve recensies plaatsen we ook en nemen die graag mee als leerpunt. Afwijkende recensies met grof taalgebruik worden niet geplaatst.


Geef een recensie


0%
Sommige verplichte velden zijn nog leeg. Corrigeer en verzend opnieuw a.u.b.

Graag ontvangen wij een recensie zodat anderen kunnen lezen over de tevredenheid van Gastouderbureau Westland.* Verplicht in te vullen velden.De vermelde naam mag ook een afkorting of een bijnaam zijn.


Het e-mailadres wordt niet vermeld in de recensie.Deze gegevens worden per beveiligde e-mail verstuurd naar Gastouderbureau Westland en u ontvangt ook een bevestiging van de ingevulde informatie.

Nieuwste recensies

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 5 februari 2024

Gastouder Mary Ann

Ik ben zeer tevreden over dit Gastouderbureau, werk nu 2,5 jaar samen met ze. Ze zijn er voor mij op zakelijk vlak maar ook persoonlijk en bijna niks is te gek. Ook voor de ouders staan ze altijd paraat om te doen wat ze kunnen als dat nodig is. Ik beveel Hetty en Pien van harte aan!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 20 november 2023

Gastouder Pereira

Pien en Hetty ondersteunen, begeleiden en geven de juiste handvaten bij het starten van de gastopvang. Ze zijn makkelijk bereikbaar en zetten net die extra meters voor jou, zodat je met een gerust gevoel je werk kan doen. De communicatie is open, eerlijk en warm.