Recensies


Relevante en respectvolle recensies zijn welkom. Wij plaatsen geen nep recensies en controleren altijd of de recensist een echte gast- of vraagouder is aan de hand van het e-mailadres. Wij behouden ons het recht om recensies te corrigeren op spelfouten. Negatieve recensies plaatsen we ook en nemen die graag mee als leerpunt. Afwijkende recensies met grof taalgebruik worden niet geplaatst.


Geef een recensie

0%
Sommige verplichte velden zijn nog leeg. Corrigeer en verzend opnieuw a.u.b.

Graag ontvangen wij een recensie zodat anderen kunnen lezen over de tevredenheid van Gastouderbureau Westland.* Verplicht in te vullen velden.De vermelde naam mag ook een afkorting of een bijnaam zijn.


Het e-mailadres wordt niet vermeld in de recensie.Deze gegevens worden per beveiligde e-mail verstuurd naar Gastouderbureau Westland en u ontvangt ook een bevestiging van de ingevulde informatie.

Nieuwste recensies

⭐️⭐️⭐️⭐️

maandag 28 augustus 2023

Vraagouder Gea de Leeuw

Per 1 juli hadden we een gastouder bij ons thuis. Dit was erg prettig en er was een goede klik tussen de kinderen en gastouder. de communicatie tussen Hetty en ons verliep goed en waren altijd behulpzaam en keken met je mee als je ergens ondersteuning bij nodig had.We hebben een korte maar fijne tijd gehad. Bedankt voor alle lieve zorgen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zondag 5 juni 2022

Gastouder Monique

Inmiddels bestaat het GOB Westland 8 jaar en daar mocht ik met heel veel plezier een deel van meemaken.
Op 1 juni ben ik gestopt als Gastouder maar ik wil jullie laten weten, dat ik vanaf het 1e contact met jullie gastouderbureau een heel goed gevoel had en met een warm gevoel terug kan kijken op een fijne samenwerking met jullie.
Hetty, Pien niets is teveel voor jullie. Heb je een vraag dan krijg je een snelle reactie (zelfs in het weekend) terug van jullie. Jullie zijn betrokken, geïnteresseerd en wanneer jullie op huisbezoek komen is het gezellig en hebben jullie tijd voor de kinderen.
Tevens was ik blij dat er ook cursussen werden aangeboden en daar heb ik dan ook met veel plezier gebruik van gemaakt. De ehbo herhaling was altijd een leerzaam en gezellig samen zijn.