Pien (links) en Hetty (rechts)


Wie zijn wij


Wij zijn twee Westlandse vrouwen en staan voor persoonlijke bemiddeling van Westlandse kwaliteit. Een streekgebonden gastouderbureau met grotendeels klanten in het Westland.


De eigenares Hetty van den Ende is getrouwd en heeft vier volwassen kinderen. Sinds 2006 is zij bemiddelingsmedewerkster geweest en op 21 mei 2014 is zij officieel gestart met haar eigen gastouderbureau. In 2017 is dochter Pien in dienst genomen en is het gegroeid tot een succesvol familiebedrijf.


Gastouderbureau Westland wil kwalitatief hoge, veilige, maar ook gezellige opvang bemiddelen voor uw kind.

Opvang bij een sensitieve, geregistreerde gastouder die het belangrijk vindt een kind pedagogisch te begeleiden en te stimuleren in de ontwikkeling. Geestelijk, lichamelijk en sociaal. Hoe geweldig is het niet, als ouders en gastouders samenwerken en goed op één lijn zitten, zodat uw kind in welbevinden kan opgroeien tot een zelfstandig, uniek mens? Een opvang waar uw kind graag naar toe gaat!


Daarom vindt Gastouderbureau Westland de klik van groot belang. Tussen gastouder en ouder, maar juist ook tussen gastouder en kind. Het kind staat altijd centraal!


Gastouderbureau Westland vindt betrokkenheid belangrijk en gaat graag bij alle gastouders en vraagouders thuis een intakegesprek aan om al uw wensen te horen zodat er een geschikte koppeling gezocht kan worden.


Wij hopen snel kennis met u te mogen maken.Met vriendelijke groet,

Hetty en Pien van den Ende