Gastouder Arisca uit Honselersdijk


Naam en geboortejaar:

Arisca Sambo - Geertruida (1988).


Werktijden:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tevens tijdens schoolvakanties.

Op onregelmatige tijden, avonden en weekenden in overleg.


Gezinssituatie:

Getrouwd, twee dochters (2008 en 2022) en twee zoons (2011 en 2015), huisdier aanwezig.


Werkomgeving:

Eengezinswoning met afgeschermde tuin en aparte slaapruimte voor jonge gastkinderen.

Vangt maximaal 4 kinderen op van 0-13 jaar. Haalt en/of brengt kind van/naar school.

Sinds 2017 gastouder.
Persoonlijke info:

Ik ben een lieve gastouder met christelijke normen en waarden. Wat mij een leuke gastouder maakt is: persoonlijk aandacht, eerlijkheid, consequent maar rechtvaardig optreden, nederigheid en liefdevol zijn.

Gastouder worden is een droombaan waar ik de afgelopen 10 jaar veel over heb gefantaseerd, maar ik heb de stap niet eerder durven nemen. Ik ben dan ook dolgelukkig binnenkort te kunnen starten als gastouder. Werken met kinderen in een huiselijke en vertrouwde sfeer vind ik geweldig. Ik geniet van activiteiten als dagjes op stap gaan met de kinderen, naar de speeltuin of kinderboerderij gaan, maar ook van knutselen of spelletjes doen. Natuurlijk is opvoeden daarin ook niet onbelangrijk.

Wat ik in de opvoeding van m'n eigen kinderen belangrijk vind is: dagelijks aandacht voor geestelijke dingen, persoonlijke aandacht, eerlijkheid, waardering tonen, leren dat geven belangrijker is dan ontvangen, nederigheid, liefde en respect tonen voor anderen.Mocht u meer willen weten over 'Gastouderopvang de Vrolijke Mereltjes' dan kunt u contact opnemen via mijn Facebook.