Gastouder Sanne in Wateringen


Naam en geboortejaar:

Sanne Schoneveld (1986).


Werktijden:

Maandag, dinsdag en woensdagochtend, tevens tijdens schoolvakanties.Gezinssituatie:

Geregistreerd partnerschap, twee dochters (2011 en 2014), huisdieren aanwezig.


Werkomgeving:

Eengezinswoning met afgeschermde tuin en woonerf speeltuin voor de deur en aparte slaapruimte voor jonge gastkinderen.

Vangt maximaal 6 kinderen op waarvan hoogstens 5 kinderen van 0-4 jaar.

In bezit van rijbewijs en eigen auto met goedgekeurde kinderstoeltjes.

Sinds 2019 gastouder.


Gastouder Sanne in Wateringen
Gastouder Sanne in Wateringen
Gastouder Sanne in Wateringen
Gastouder Sanne in Wateringen


Persoonlijke info:

Wij wonen met ons viertjes in een hoekwoning in Wateringen, met een (openbare) speeltuin en grasveld voor de deur. En een ruime achtertuin. 

Ik heb verschillende opleidingen afgerond en de laatste 8 jaar ben ik als (Kwaliteits-) verpleegkundige in verschillende functies werkzaam geweest in de ouderenzorg. Maar mijn hart heeft altijd bij de kinderdoelgroep gelegen. Tijdens mijn hbo-v opleiding heb ik ong. 1,5 a 2 jaar op de obstetrie/gynaecologie afdeling in het Haga ziekenhuis gewerkt. Hier heb ik aanstaande ouders bijgestaan tijdens de bevalling en de eerste moeder/baby zorg na de bevalling in het ziekenhuis geleverd. Verder heb ik met alle liefde in de gehandicaptenzorg gewerkt in ’s Heerenloo West-Nederland (voorheen het Westerhonk).

Door mijn opgedane kennis, opleidingen en ervaringen. Is het mogelijk om zorg PLUS te leveren. Wat houdt zorg PLUS in: ik ben bevoegd en bekwaam om medische handelingen uit te voeren. Wel passend binnen de mogelijkheden die ik vanuit huis en in de huidige groepssamenstelling kan bieden.

Na het werken in de ouderenzorg was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Zo is de wens om een eigen gastouderopvang te starten begonnen. Op deze manier kan ik genieten van zowel mijn eigen kinderen maar ook voor andere kinderen een warm en vertrouwd plekje creëren.

 Mijn motto is: Laat een kind lekker kind zijn!

Om ze zo spelenderwijs zelf de wereld te laten verkennen.

De ontwikkeling zal ik zoveel mogelijk proberen te prikkelen door dingen aan te bieden, lekker boekjes lezen, tekenen of puzzelen hoort hier o.a. bij. Maar eigen fantasie ontwikkelen met 'niet officieel speelgoed' is ook leuk en leerzaam. Bij een gastouder hoort helpen met de boodschapjes en samen opruimen er zeker ook bij.Als u verder nog vragen heeft kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via de e-mail.